zaterdag 13 juli 2013

Huur uw vakantiehuis of bungalow op een vakantiepark in Italie bij HappyHome vakantiehuizen.

Last minute aanbiedingen Italië



Heerlijk op vakantie in Zuid-Europa

Fantastische temperaturen, prima zwemwater, heerlijk eten en een gemoedelijke sfeer: dát is vakantie in Zuid-Europa. Vind bij HappyHome uw ideale vakantiehuis voor de zomervakantie in Frankrijk, Italië, Spanje of Kroatië.


Voor prachtige vakantiehuizen

De beste aanbiedingen voor de leukste vakantiehuizen en vakantieparken? Last minutes vakantiehuis aanbiedingen vindt u het hele jaar door bij HappyHome!



Kom alvast in de Italiaanse stemming:









Met de AutoSlaap Trein rechtstreeks naar Noord Italië - Toscane Expres

Livorno

Ideaal als startpunt voor uw vakantie in Toscane, Corsica of Sardinië. 


TOSCANE EXPRES

BESTEMMING LIVORNO

Naast het authentieke Livorno kun je er ook uitstekend terecht om te winkelen of voor een bezoekje aan één van de vele naburige stranden.
 


Italië spreekt altijd tot de verbeelding. Mooi weer, lekker eten, zon, zee, strand, mooie meren, prachtige natuur en een rijke cultuur. Wat wilt u nog meer! Ontspannen reizen natuurlijk en 's morgens wakker worden midden in één van de heerlijke Italiaanse vakantiegebieden.

Italie

Centraal gelegen in Toscane, dichtbij alle bezienswaardigheden, het ideale uitgangspunt voor uw vakantie. Vlakbij de Italiaanse Rivièra en vanuit Livorno kunt u ook overvaren naar de eilanden Corsica en Sardinië. Of zelfs via Ancona (400km) naar Griekenland.
Vertrek iedere vrijdagmiddag vanaf 26 April tot en met 26 Oktober. Aankomst in Livorno op zaterdagochtend rond 10 uur. De terugreis begint op zaterdagmiddag en de aankomst in Nederland is zondag aan het eind van de ochtend. 

Livorno is één van de meest unieke steden in Italië. Ontstaan in de 15e eeuw uit een kleine Romeinse haven en uitgegroeid tot een pareltje. Nog steeds zijn er vele overblijfselen te zien van deze oude kosmopolitische stad. Charmante wijken vol met elegante gebouwen, vele bruggen en een prachtige boulevard. Gezien de ligging is het niet verwonderlijk dat de uitstekende lokale keuken voornamelijk gebaseerd is op schaal- schelpdieren en vis.

Italie


DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Geen files, veilig en snel naar uw vakantiebestemming,
  • Geen lange wachttijden voor tunnels en passen,
  • Keuze uit comfortabele of voordelige (familie) coupés,
  • Ontbijt en warme coupé maaltijd inbegrepen,
  • 's Nachts slapend reizen dus meer vakantie,
  • Aantrekkelijke tarieven en acties,
  • Besparing van (dure) brandstof-, tol-, en overnachtingskosten,
  • Onbeperkt bagage meenemen in uw auto,
  • Veel bewegingsvrijheid aan boord,
  • Uw eigen motor of fiets ter plaatse,
  • Reizen per trein is werken aan een beter milieu.
  • Met de AutoSlaap Trein 's Nachts door Europa rijden is het ultieme vakantiegevoel. Dag files! Dag eindeloze uren op de achterbank! Dag overvolle tankstations! 
  • De beste vakanties beginnen met de AutoSlaap Trein, comfortabel en zonder stress brengen wij u terwijl u slaapt naar duizend kilometer ver gelegen vakantiebestemmingen. Een eigen coupé, een wisselend landschap, lekker drankje bij de hand en alle ruimte om de benen te strekken. Complete ontspanning, dat is pas vakantie!


Boek uw Vakantieadres in Italië via onze partners:
Reserveer nu uw Italië vakantie bij Belvilla!

Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.

Fundadore Travels - Het andere Italië

Last minute Italie


Vakantiehuizen Toscane



vrijdag 12 juli 2013

Gardameer Reisgids 2013

Al een vakantie geboekt naar het Gardameer (of plannen om te gaan) maar nog geen idee wat je kunt verwachten? Gardameer.com heeft onlangs een handige reisgids over het bekendste meer van Italië uitgebracht. Naast algemene informatie en feiten, lees je  over de gastronomie, cultuur, bezienswaardigheden en de leukste evenementen in de omgeving.




Vanzelfsprekend kun je ervoor kiezen om een boottocht over het meer te maken, maar wist je bijvoorbeeld dat er gedurende de hele zomer (en najaar) vuurwerk wordt afgestoken dat ’s avonds vanaf de oever en zelfs aan de over kant van het meer te zien is? In de gids lees je waar het vuurwerk de lucht ingaat en op welke dag. Behalve het vuurwerk worden er muziekfestivals, theaterstukken  en sportevenementen georganiseerd, kun je een tiental kastelen in de omgeving bezoeken en kan er genoten worden van culinaire tours en wijnproeverijen.

Meer lezen over de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving  van het Gardameer? De reisgids is nu gratis (in PDF) te downloaden op de website van Gardameer.com.



Het Onontdekte Zuiden van Sardinië - Sardinietrips in de Flair!



In april hebben wij freelance journaliste Linda van de Pavoordt te gast gehad. Ze heeft gelogeerd in een van onze vakantieverblijven en heeft tevens ook mooie foto's voor ons gemaakt. Aan de hand van de tips die wij haar hebben gegeven om het nog onbekende Zuidwesten van Sardinië te ontdekken heeft ze opgevolgd en daar heeft ze een leuk artikel over geschreven wat twee weken geleden in de Flair heeft gestaan. 

Iedereen die het artikel niet heeft gelezen kan onderstaand het artikel bekijken.

Wij zijn er erg trots op, het is een mooi artikel geworden en mede dankzij de inspanning van Linda van de Pavoordt is onze regio van Sardinië nu toch weer iets bekender geworden!



HET ONONTDEKTE ZUIDEN VAN SARDINIË!

De zee is blauwer dan blauw, de zon schijnt (bijna) altijd en na twee uur vliegen ben je er. Sardinië is het ideale vakantie-eiland. Het noorden is lekker druk, het zuiden nog onontdekt. Wij pikten de pareltjes er vast voor je uit.





Sardinie Vakantie  - Sardinietrips

CP 88, 09017 Sant'Antioco, Sardinie, Italie.


Tel: +393450514357 


donderdag 11 juli 2013

Opruiming bij Vliegtickets! Boek nu Italië en ontvang korting per ticket. Actieperiode 11 tot 20 juli 2013


Er is opruiming bij Vliegtickets! 



Campagne:
Actieperiode: 11 juli – 20 juli 2013 
Reisperiode: 11 juli – 30 september 2013 

Naam: Opruiming!



Actie: extra korting p.p. 



Bestemmingen: Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk, Portugal, US, Thailand 




Opruiming bij Vliegtickets!

468x60 Rome gif banner

Alg 468x60

TravelBags.nl

Voor de fans van DitIsItalie.nl: win een Italian Coffee Handbag

Binnen enkele dagen heeft DitIsItalie.nl 750 fans op Facebook. Meraviglioso! Dat moet natuurlijk gevierd met een leuke prijs die we verloten onder onze volgers! Van Italian Coffee Handbags mogen we een originele Multi Media Sleeve weggeven. Een hippe tas gemaakt van gebruikte koffiebonenzakken, waarin je je netbook of tablet veilig op kunt bergen.

Italian Coffee Handbag
Wil je kans maken op deze bijzondere tas? ‘Like & share’ dan dit bericht op Facebook. Onder de deelnemende fans van onze Facebook-pagina verloten we vervolgens de tas. Hoe deze er precies uitziet, kunnen we je vooraf niet vertellen. Het is maar net welke koffiezakken op voorraad zijn, want de tas wordt speciaal voor jou gemaakt. En nee, de iPad is helaas niet inbegrepen.

Italian Coffee Handbag

Wat is een Italian Coffee Handbag?

Italian Coffee Handbags zijn handgemaakte tassen van lege zakken van koffiebonen of gemalen koffie. Elk model en exemplaar is daarom uniek en gezien de kleine oplagen zitten er ook echte ‘collector’s items’ tussen.
Italian Coffee Handbags worden lokaal, in Nederland, geproduceerd door de sociale werkplaats en vakmensen uit verschillende ateliers. Naast een milieuvriendelijk product (want: hergebruik van koffiezakken) is het dus ook nog een maatschappelijk verantwoord product.
Buiten dat is een Italian Coffee Handbag gewoon heel uniek en mooi. Meer informatie over Italian Coffee Handbags en de verschillende mogelijkheden vind je op www.italiancoffeehandbags.nl.


Wereldkoffie is de koffiebonen webshop


Plaats uw gast-artikel op onze weblog en kom onder de aandacht van zeer veel Italië liefhebbers!

Onze weblog is een Promotieblog van Italiaanse Passie & Sfeer.
Actueel Italiaanse nieuws en wetenswaardigheden ter promotie van het thema Italie!
Door het plaatsen van een gast artikel, eventueel met meerdere campagnes en thema's, komt uw product, dienst of boodschap in ons complete sociale netwerk terecht met inmiddels een maandelijks bereik van minimaal 25.000 lezers!
En ons bereik is wekelijks groter aan het worden!
Profiteer mee met ons grote online netwerk en vraag naar de gunstige tarieven voor het plaatsen van uw gast artikel(en).
Voor meer info mail naar info@italielinks.nl t.a.v. Dhr. A. Di Lella


Kijk voor actueel Italiaans Nieuws op onze Scoop.it pagina. 
En volg de blog activiteiten van ons en van onze collega's via: Good Things From Italy Weblog
Bekijk ons complete (Italiaanse) netwerk via onze About-Me Pagina.
We zijn ook continue op zoek naar nieuwe Affiliate Partners die ook kunnen mee profiteren van onze online promotie activiteiten.
Ook voor Italiaanse Business to Business activiteiten kunt u met ons contact opnemen!

Enkele van onze Affiliate Partners:
468 x 60 banner


Kookworkshop 'Qucina Italiana' - De moeder aller keukens! - Culinaire reis door Italë



De moeder aller keukens! Tijdens onze culinaire reis door Italië hebben wij vele kookworkshops gevolgd en zijn we naar verschillende producenten geweest. Deze ervaringen willen wij graag met jullie delen tijdens deze kennismaking met de Italiaanse keuken.

Iedere maand stellen we een mooi menu samen waarbij we zorgen dat het iedere keer weer een groot Italiaans kookfestijn wordt! Tijdens de workshops gaan we wat dieper in op de traditionele gerechten en geven we er ook een handige draai aan zodat de recepten ook thuis makkelijk te bereiden zijn.
Laat je verleiden door de overheerlijke Italiaanse smaken en reserveer nu je plekje in één van de Qucina Italiana workshops!


Qucina op Facebook.

De website van Qucina.


Viva Le Marche Proeverij

Tijdens deze heerlijke proeverij proef je de waanzinnige streekproducten uit de regio Le Marche. Deze regio is (nog) niet zo bekend als bijvoorbeeld Toscane, maar de echte Italië-kenners weten Le Marche steeds meer te vinden. Tijdens 'Viva Le Marche' kun je proeven waarom!

Voor deze proeverij hebben we iemand uitgenodigd die woont in Le Marche en hier een eigen druiven- en olijfgaard heeft. Als kenner van de regio weet hij precies waar je de beste producten krijgt. En deze laat hij ons tijdens 'Viva Le Marche' proeven.

Tijdens deze proeverij kun je volop proeven van heerlijke wijnen, olijfolieën, worsten, pasta's etc. allen uit de regio Le Marche.

De proeverij zal ongeveer 3,5 uur duren. Bestel hier je tickets!

Boek uw vakantie naar Italie via onze partners:
Fundadore Travels - Het andere Italië Fundadore Travels - Het andere Italië Fundadore Travels - Het andere Italië