vrijdag 11 november 2016

Italian Grill specialiteiten uit Abruzzo nu ook te bestellen via Thuisbezorgd.

U kunt de heerlijke gerechten van de 
ITALIAN GRILL - L'ARROSTICINO GUSTOSO 
nu ook bestellen via THUISBEZORGD!
(regio Peel en Maas - Limburg)

Nu dus ook thuis genieten van de specialiteiten uit Abruzzo (Zuid-Italië).



La Piadina Toscana 
Een oud familierecept, met gemengd gehakt van varken en kalf, typisch Itailiaanse specerijen, omwikkeld door een vers knapperig Piadina broodje. Gevuld met verse salade en zelf gemaakt saus.

Arrosticini Lam (5 Spiezen) 
Arrosticini op een stokje. Gemaakt van het originele lamsvlees uit de Italiaanse Abruzzo streek. Vers ingevroren in Italië en voor u ter plekke op speciale grillapparatuur gegrild zodat het vlees sappig en smaakvol blijft. Doe net als de Italianen zelf: eet het puur!

Focaccia Black Angus Beef Burger 
Puur Angus rundvlees, met en knapperig Italiaans Foccacia broodje. Rijk gevuld met sla komkommer, pepperoni's , knapperige ruccola en uitjes. Afgemaakt met een huisgemaakte speciale saus voor angus. Dit ensemble van smaken maakt het broodje tot een ware delicatesse.

Piadina Arrosticini Lam 
Probeer het maar niet uit te spreken, maar geniet gewoon van deze overheerlijke piadina ( soort wrap ) gevuld met vers gegrild arrosticini vlees.

Ambachtelijke Porchetta 
Houdt u van een broodje warm vlees? Nadat u mijn variant hierop met echt Italiaans varkensvlees met een vers knapperig La Luna broodje heeft geproefd, wilt u niets anders meer!

Traditional Toscana Lasagna 
"Lasagna Toscana", Italiaans voor 'heerlijk' : zo hebben we deze variant op een veel gegeten product uit mijn vaderland genoemd: heerlijk gekruid rundergehakt in een dun speciaal gebakken pannenkoekje. Even op de gril voor een warm, iets knapperig korstje. Zoals Italianen zeggen: 'Da leccarsi i baffi' om de vingers bij af te likken!

Burger Van Arrosticini Lamsvlees 
Gemaakt van het originele lamsvlees uit de Italiaanse Abruzzo streek. Op speciale grillapparatuur gegrild zodat het vlees sappig en smaakvol blijft. Een zeer exclusief burger met lamsvlees.

Italiaanse Steak 
Een heerlijke Varkensstake traditioneel Italiaans gekruid.

Pasta Fresca 
Exclusieve traditionele pasta fresca, te combineren met alle gerechten.


mogelijk gemaakt door:

Bezoek onze WEBSITE!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.