vrijdag 3 november 2017

‘L’ARROSTICINO GUSTOSO’: ITALIAANSE TOPKWALITEIT

MEER DAN PIZZA EN PARMEZAAN



De temperamentvolle Italiaanse cuisine bestaat uit meer dan pasta’s en pizza’s met daarover een gedeponeerde stortvloed aan rucola en Parmezaanse kaas.
Mocht je toevallig de deegrijke gerechten even links willen laten liggen, bestaat er genoeg anders om uit te kiezen. 
Wat dacht je bijvoorbeeld van l’arrosticino of porchetta?


L’ARROSTICINO EN PORCHETTA



Als je nog niet van l’arrosticino hebt gehoord, spijkeren wij je culinaire kennis graag even bij. 
Het gerecht bestaat uit mals en kruidig vlees op een spies. 
Van oudsher wordt het gemaakt van blokjes lamsvlees, afgewisseld met vet, die op de grill worden gelegd. 
Het uiteindelijke resultaat is een smaaksensatie van zo’n volmaakt kaliber dat verder alleen wat zout en peperoncino nodig zijn. 
En dat klinkt ons direct weer herkenbaar in de oren met betrekking tot de Italianen: minimale bereiding, maximale sensatie. 
En als we dan toch educatief bezig zijn, is er ook nog: porchetta. 
Een Italiaans gerecht dat oorspronkelijk uit Rome komt. 
Het bestaat uit een volledig ontbeend varken, dat met allerlei ingrediënten wordt opgevuld en vervolgens boven een houtvuur wordt geroosterd.


L’ARROSTICINO GUSTOSO OP MASTERS OF LXRY



Zulke verlekkerende taal vraagt om een foodtruck. 
Ziehier: de L’Arrosticino Gustoso
Een specialist op wielen met betrekking tot de authentieke Italiaanse arrosticini en porchetta. 
Als exclusieve leverancier voor Nederland en België, levert L’Arrosticino Gustoso een uniek concept, waarbij ambachtelijkheid, smaakbeleving en professionaliteit samengaan. 
Met passie en vakmanschap brengen de chefs van  L’Arrosticino Gustoso de traditionele lekkernijen uit de Oost-Italiaanse regio Abruzzo naar Masters of LXRY. 
Dit grootste premium lifestyle-event wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de Amsterdam RAI. 

Klik dus hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Opmerking: alleen leden van deze blog kunnen een reactie plaatsen.